29.999,-

NORDEN ELLINOR med mittmotor

NORDEN ELLINOR med mittmotor är en modern elcykel i nordisk retrodesign.

ELLINOR sätter nya standarder för elcyklar. Designen är både enkel och snygg - och är den nyaste medlemmen i NORDEN-universumet. ELLINOR finns med både mitt- och framhjulsmotorer, så oavsett vad du väljer får du samma snygga cykel.

ELLINOR har präglad NORDEN-logotyp på bakre fendrar och utskuren NORDEN-logotyp på pakethållaren, exklusiv aluminiumram, AVS-pakethållare samt fendrar och fälgar i cykelns färg, vilket fullbordar den klassiska designupplevelsen.


ELLINOR är utrustad med en kraftfull och central motor som hjälper dig att röra dig framåt när du trampar. ELLINOR är utrustad med ett stort batteri på 418 watt som ger upp till 90 km räckvidd.

Cykeln är också utrustad med en främre rullbroms och en fotbroms. Dessutom har ELLINOR 7 Shimano Nexus-växlar med vridgrepp, punkteringsfria däck, godkänt lås och robust bagagehållare med smart och praktiskt AVS-fäste. Korgar med AVS-fästen kan enkelt klämmas fast med ett snäpplås och passar direkt på bagagehållaren.

Lamporna är fasta och drivs av batteriet.

ELLINOR sätter nya standarder för elcyklar. Designen är både enkel och snygg - och är den nyaste medlemmen i NORDEN-universumet.

 

 

*(Den faktiska räckvidden påverkas av vindmotstånd, vald effektnivå, däcktryck, vikt, batteritemperatur, hastighet, terräng, batteriets ålder osv.)

MOTOR Bafang M400 250W
BATTERI 36V 11,6AH
WATT TIME (Wh) 418Wh
RÆKKEVIDDE Upp till 90 km*
DISPLAY DPC11 / 5-trins assistance
FARVE Svart
STEL Norden aluminium
FORGAFFEL Lackerad aluminium
FREMPIND Aluminium, justerbar
STYR Aluminium
HÅNDTAG Exklusivt Norden-handtag med logotyp
SADEL Norden comfort
LYS LED fram- och bakljus
GEAR Shimano Nexus 7
BREMSER fotbroms / rullbroms
STØRRELSER 48/51/56 cm
GARANTI 20 års garanti mot rambrott
UDSTYR Korg, pakethållare med rem, stödben, retroklocka och godkänt lås
Se de andre modeller
Återförsäljare back to top

Dette website anvender cookies til indsamling af statistik og trafikmåling. Hvis du navigerer videre på sitet, accepterer du dette.  Læs vores privatlivspolitik her.

close cookie layer